Billig dobbeltseng – gode råd til at finde en billig seng til to

Er det på tide at få skiftet dobbeltsengen ud med en ny og mindre mast madras? Så læs med her, hvor du får en række gode tips til, hvordan du finder en billig dobbeltseng.

Den billigste mulighed er sandsynligvis at finde en brugt seng. Der er masser af senge til salg på hjemmesider som Den Blå Avis og Gul og Gratis, så prøv dig frem og læg mærke til detaljerne i annonceteksten: Hvornår er sengen fra? Er den brugt hver nat eller bare som gæsteseng? På den måde kan du gå efter de senge, der ikke lyder synderlige slidte.

Sørg for at teste

Billig dobbeltsengNår mange par flytter sammen, skiller de sig af med den ene parts seng – også selvom den faktisk stadig er ganske god. Derfor kan du også sagtens være heldig at finde en billig brugt seng i god stand.

Bare sørg for at prøve at ligge i den, inden du betaler, så du ved, om den passer til din krop. Tag eventuelt den bedre halvdel med, så I kan prøve om sengen også er i orden, når I ligger i den begge to.

Vil du hellere købe nyt, behøver det ikke være svært at finde en billig dobbeltseng. Du kan enten købe både sengestel og madras sammen eller dele det op, så du får det billigst muligt.

Sengestel til 300 kroner

I Ikea kan du eksempelvis få et sengestel til en dobbeltseng til 300 kroner – så er det godt nok også i ubehandlet træ og skal måske lige have en tur med maling og pensel, inden I tager det i brug.

Sengestellet kan kombineres med en madras fra Ikea, men du kan også bruge madrasser fra andre butikker, hvis du kan finde en bedre og billigere.

I forhold til madrasser er det en god idé at bede om hjælp i butikken. Her ved ekspedienterne mere om, hvordan kroppen helst skal ligge i forhold til sengens blød- eller hårdhed. Test en masse forskellige madrasser i butikken og sørg for, at I også prøver med jer begge i sengen.

Dette indlæg blev udgivet i Senge og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *