Billig enkeltseng – den rette seng til den rette pris

Det behøver ikke være svært at finde en billig enkeltseng. For at gøre dit nye indkøb så overskueligt som muligt, kan du faktisk bare starte hjemme foran computeren. Her kan du tjekke priserne i alle de store bolighuse og nøjes med at besøge dem, der rent faktisk har noget på lager, der passer din pengepung og smag.

Men allerførst skal du være klar over, hvad du er på jagt efter. Er det en billig seng til gæsteværelset, der kun skal bruges et par gange om året? Eller er det til dig selv? Til en af ungerne, der skal have noget, man kan vokse i?

Gæsteseng til et par hundrede kroner

Billig enkeltsengHvis det bare en gæsteseng, der ikke skal bruges ret tit, kan du for et par hundrede kroner få en skummadras og et sengestel i eksempelvis Ikea eller Jysk.

Vil du gerne opgradere dine overnattende gæster til lidt mere luksus, kan en boksmadras som enkeltseng købes for 700 kroner.

Sådan en seng kan du selvfølgelig også selv bruge. Men er du på jagt efter noget, der er mere seng og mindre en madras med ben, skal du lede efter et sengestel og en separat madras.

Kig efter brugte senge

I Ikea kan du få sengestel til enkeltsenge helt ned til 200 kroner. Dertil kommer så madrassen, som du ikke behøver købe samme sted, men det kan være en god løsning, da du så kun skal have transporteret varer hjem fra en butik i stedet for to. Plus at du er sikker på at få en madras og et stel, der passer sammen.

Du kan også overveje, om du skal købe en brugt seng. Der er masser af brugte senge til salg på Den Blå Avis eller Gul og Gratis. Sørg for at kigge efter senge, der eksempelvis har været brugt som gæstesenge, og dermed ikke er blevet brugt hver nat. Og husk at prøve sengen, inden du betaler, så du er sikker på, at den passer til dig og din krop.

Går du efter brugte senge er der dermed virkelig gode muligheder for at finde en billig enkeltseng.

Dette indlæg blev udgivet i Senge og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *