Billig kommode – køb brugt og spar masser af penge

Har du brug for mere opbevaringsplads i soveværelset, i stuen eller inde på ungernes værelse. Så er kommoder en god løsning. Her kan du stoppe alt det ned, der ellers ligger og roder og vupti, så er det gemt af vejen. Desuden behøver kommoder ikke koste alverden – faktisk er det ganske nemt at finde en billig kommode.

Du kan overveje, om en brugt kommode kan være en hurtig og billig udvej. Der er masser af kommoder i alle farver og størrelser til salg på eksempelvis Gul og Gratis og Den Blå Avis. På deres hjemmesider er det let at søge lige den kommode frem, du ønsker dig.

Gør din brugte kommode personlig

Billig kommodeOfte har en brugt kommode også mere charme og stil end i en helt ny. Men mangler den brugte kommode alligevel lidt personlighed, kan du overveje at male den eller tapetsere skufferne med noget farvestrålende tapet. Du kan også relativt let udskifte grebene.

Vil du alligevel hellere have noget helt nyt, kan det også sagtens lade sig gøre – selv inden for et ret stramt budget.

Du kan starte med at tjekke priserne i det nærmeste store supermarked som eksempelvis Bilka. Her er ofte forskellige møbler på tilbud. Og har du ikke den seneste tilbudsavis, kan de som regel hentes på nettet.

Ny kommode til 300 kroner

Også bolighuse som Ikea og Jysk har et stort udvalg af kommoder. I Jysk kan du for eksempel finde en kommode med kurve-skuffer til bare 300 kroner. Det kan være en god idé til børneværelset, hvor hele skuffen med legetøj på den måde bare kan tages ud af kommoden/reolen og bruges.

Vil du have noget lidt mere robust, kan du både i Ikea og Jysk finde kommoder til mellem 400 og 500 kroner – alt efter størrelse.

I forhold til størrelse er det i øvrigt en god idé at have mål op der, hvor kommoden skal stå. Selvom du finder en fin billig kommode, hjælper det jo ikke meget, hvis den ikke kan klemmes ind i det hjørne, hvor du havde tænkt dig, at den skulle stå.

Dette indlæg blev udgivet i Kommoder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *