Billig lænestol – spar penge på møbler på nettet

Vinteren er tiden, hvor man gerne bruger aftenen foran fjernsynet med en god film og en kop varm kaffe, mens vinteren raser udenfor. Derfor er det også en god tid at overveje, om man skal anskaffe sig en ny billig lænestol.

Der findes et utal af lænestole på markedet. Nogle er frygtelige ukomfortable, men har et lækkert design. Andre er lige til at falde i søvn i, fordi man sidder så godt i dem.

Hvordan stolen er at sidde i, kan du selvfølgelig ikke tjekke over nettet, men du kan i hvert fald bruge nettet til at afsøge markedet og finde ud af, hvilke butikker du skal ud og prøve-sidde lænestole i.

Find de billigste modeller

Billig lænestol

Billede fra dba.dk

Går du udelukkende efter at få skiftet lænestolene ud i en fart, og derfor er på jagt efter en billig lænestol, kan du tjekke udvalget i Ikea og Jysk.

I Jysk kan du få en moderigtig lænestol i læderlook til 500 kroner, men det er ikke typen, man sidder længe i. Skal du derimod have fodskammel og armlæn, må du op i nærheden af 1300 kroner.

Nogenlunde samme prisniveau finder du i Ikea, men her er der måske lidt mere fokus på designet. De billigste lænestole starter ved 500-600 kroner. Og jo mere du vil give, jo mere får du – både i forhold til design og komfort.

Gå til møbel-lagersalg på nettet

Du kan også undersøger priser og design i nogle af de lagersalgs-butikker, der findes på nettet.

Et stort udvalg af lækre lænestole med masser af komfort kan blandt andet fås hos myhomelagersalg.dk. Her er priserne i bund, fordi møblerne købes direkte fra fabrikkerne og sælges i en af deres 22 butikker landet over. Du står selv for at transportere dine nye lænestole hjem, men levering kan også arrangeres.

En billig lænestol kan du også finde hos lagersalgforresten.dk, der er en smule dyrere, men til gengæld er udvalget af kvalitets-stole i læder også større.

Dette indlæg blev udgivet i Stole og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *