Billig sofa – spar penge på at købe sofa på nettet

Trænger stuen til lidt fornyelse, eller er den gamle sofa så slidt, at du sidder direkte på fjedrene? Så er det måske blevet tid til at investere i en ny – og nej, det behøver ikke koste en formue, selvom det skal se godt ud.

En billig sofa kan du let finde, hvis du bare bruger lidt tid på at undersøge og sammenligne priserne. Brug internettet til at indsnævre din jagt, så du ikke skal rundt til alle de fysiske butikker, men kan nøjes med dem, der har noget, der ser ud til at passe.

Få en ny sofa til 700 kroner

Billig sofa

Billede fra ikea.dk

Er du ikke kræsen med design, men i stedet mere bevidst om, at en ny sofa skal kunne anskaffes uden at sprænge budgettet, kan du starte i Ikea eller Jysk.

I Ikea kan du få en to-personers sofa helt ned til 700 kroner, og den er endda ganske nydelig. Skal der være plads til tre personer i den, kommer du cirka af med det dobbelte.

I Jysk er det en smule dyrere, men du kan stadig få en tre-personers sofa med chaiselong i sort læderlook for under 3000 kroner.
Du kan også overveje om to lækre lænestole eventuelt kan løse dit behov – det er både billigere og giver mere plads i stuen.

Find din næste sofa på lagersalg

Er du i stedet parat til at bruge lidt mere, gælder det om at få mest for pengene. Du skal selvfølgelig gennemsøge de store boligbutikkers kataloger, hvor lige din drømmesofa kan tænkes at være på udsalg.

Alternativt skal du lede hos nogle af de online lagersalg, der tilbyder sofaer til gode priser. Hos eksempelvis lagersalgforresten.dk og myhomelagersalg.dk kan du finde sofaer i tidløst design til gode priser. Blandt tilbuddene lyder en to-personers plus en tre-personers sofa til mellem 5000 og 6000 kroner.

Også hos den online møbelbutik boboonline.dk kan du finde mange billige møbler, og deriblandt sikkert også en billig sofa, der falder i din smag.

Dette indlæg blev udgivet i Sofaer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *