Billige elevationssenge – Sov bedre i en elevationsseng

Søvn er en uundværlig del af et menneskeliv, vel findes der mennesker, der bryster sig af at kunne nøjes med en 3-4 timers søvn i døgnet, men ærlig talt, hvorfor nøjes med så lidt, når det er så velgørende at sove? En god nats søvn forudsætter dog en god seng, og vi skal her kigge nærmere på billige elevationssenge, der giver dig mulighed for at sikre dig en optimal søvnoplevelse til en pris, der er til at betale. Da elevationssengene kom på markedet, var de så dyre, at de reelt var forbeholdt et fåtal af befolkningen, men udviklingen er gået stærkt, og i dag kan de fleste være med rent økonomisk.

Elevationssenge

Billige ElevationssengeFordelen ved elevationssenge er, at du kan indstille ryg-, nakke- og benløft, så du kan finde en liggestilling, der passer dig, det er altså slut med at vende og dreje sig på en flad madras. Typisk foregår indstillingen via en håndholdt elektrisk fjernbetjening, som kan nås fra liggende stilling. Dermed er vi også inde på første ting, man bør være opmærksom på, inden man køber, nemlig støj. Der er ingen grund til at købe en billig seng, der summer højlydt ved indstilling, hvis du på nogen måde kan betale en model, der er lydløs. Irritationsmomentet kan blive enormt, specielt hvis du deler seng med nogen. Men hvor finder man så en billig elevationsseng?

Hvor kan de købes?

Der er en række spændende tilbud lige nu. På www.2klikfra.dk kan du finde en dobbelt elevationsseng som er monteret på stålben til blot 6.900 kroner. Hos Idemøbler kan man finde både dobbelt og enkeltsenge med elevationsfunktion. Gå ind på hjemmesiden www.ide.dk og se nærmere på udvalget, der prismæssigt svinger fra 9.000 til 15.000 kroner, og så er både design og teknik et niveau højere end modellen fra 2klikfra. Endelig er der selvfølgelig mulighed for at gå på Den Blå Avis www.dba.dk og se, om man kan finde et godt tilbud på en let brugt elevationsseng.

Dette indlæg blev udgivet i Senge og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *