Billige gardiner – brug nettet til at finde de billigste

Kigger naboen ind, eller står solen lige i ind i Tv’et billedet hver aften, så er du måske på jagt efter billige gardiner.

Start med at beslutte, hvilken type af gardiner du er på jagt efter. Er det rullegardiner? I så fald skal det være mørklægningsgardiner, så du kan lukke lyset ude af soveværelset? Eller er du mere til nogle lette foldegardiner i stuen, der tager det meste af aftenlyset, men ikke skal virke for tunge?

Eller skal det netop være klassiske gardiner, der nærmest går fra loft til gulv? Eller måske persienner? Mulighederne er mange, men der er god hjælp at finde på nettet.

Mål og vær kreativ

Billige gardinerNår du har besluttet dig for typen af gardiner, skal du have gang i tommelstokken eller målebåndet og måle dine vinduer.

Som regel kan billige gardiner købes i nogle standardmål, og hvis dine vinduer er meget ved siden af disse mål, kan det blive svært at finde de helt billige gardiner. Men overvej, om du måske kan løse problemet ved at bruge to små ved siden af hinanden i stedet for et stort.

Et godt sted at starte gardin-jagten er på de store byggemarkeders og bolighuses hjemmesider. Hos Silvan kan du for eksempel få gardinstænger for helt ned til 30 kroner.

Panelgardin til 15 kroner

I Silvan kan du også få lamelgardiner til under 300 kroner, mens et rullegardin, der lukker alt lys ude af soveværelset, kan erhverves for lige under 200 kroner.

Skal du bare have noget til at hænge for vinduet i en fart, kan en tur i Ikea også løse problemet til billige penge.

I det svenske bolighus kan du få et par Alvine Fläta gardiner til 70 kroner. Panelgardiner kan fås helt ned til 15 kroner. Mens et par lyse bomuldsgardiner i lidt bedre kvalitet og med for samt mulighed for afkortning ikke behøves løbe op i mere end en hundredelap. Gardinstænger fås også i alle længder og priser fra 40 kroner til nogle hundrede. Så med nettet som hjælp er der mange muligheder for at finde billige gardiner.

Dette indlæg blev udgivet i Gardiner og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *