Billige persienner – gode råd til nye billige persienner

Har du fået nye vinduer, eller trænger persiennerne bare til en udskiftning, kan du let finde nogle billige persienner med god hjælp fra en computer og en internetforbindelse.

Billige persienner forhandles i mange større bolighuse som Ikea og Jysk, men du kan også få dem i byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg.

Her er udvalget måske ikke så stort som hos den lokale gardinmager, men der er til gengæld mange penge at spare. Og for eksempel i Ikea er der både træ- og aluminiumsmodeller at vælge imellem.

Husk at mål præcist

Billige persiennerMen pris er selvfølgelig ikke alt. Det skal helst også se rigtig godt ud. Derfor er det vigtigt, at du bruger noget tid på at måle dine vinduer op. Mange nyere vinduer har standardmål, men hiv nu alligevel tommelstokken eller målebåndet frem, så du er sikker.

De billige persienner findes som regel også i standardmål, der passer til langt de fleste vinduer. Men skulle du alligevel have nogle vinduer med mærkelig mål, skal du ikke fortvivle.

Du kan overveje, om der kan bruges to små persienner i stedet en enkelt stort.

Køb billige persienner og tilpas

Er der tale om et bredt vindue eller vinduesparti, kan det faktisk være en fordel at dele op i flere små persienner, da det både er lettere at installere, men også giver dig en større fleksibilitet i forhold til, hvordan du vil bruge persiennerne.

Endelig har du også mulighed for at købe en såkaldt persiennesaks og nogle billige persienner, der er en smule for bredde.

Sådan en saks kan indstilles til at klippe en bestemt bredde af hver gang, så du er sikker på, at du klipper det samme af. Men husk at klippe lige meget af i begge sider, så snorene kommer til at sidde i midten.

En persiennesaks efterlader desuden også fine runde hjørner. Selve persiennekassen forkorter du med en sav eller nedstryger.

Dette indlæg blev udgivet i Persienner og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *