Billige reoler – find din nye reol nemt på nettet

Udvalget af reoler er stort, og det samme er anvendelsesmulighederne. Billige reoler kan både bruges til bøger og nips i stuen, til alt skramlet på loftet eller i kælderen og til ting og sager i garagen eller på værkstedet. Er du på jagt efter billige reoler, skal du derfor først gøre dig klart, hvor de skal bruges.

Er det stuen, der trænger til nye reoler, kan du starte med at se boligkatalogerne igennem. Ofte er der reolsystemer på tilbud. Og selv hvis du ikke finder drømmereolerne, får du måske andre gode idéer til, hvordan dine nye reoler skal se ud og stå i stuen.

Køb billigt over nettet

Billige reoler

Billede fra ikea.dk

Er prisen det vigtigste for dig i din jagt på billige reoler, kan du med fordel undersøge, hvad møbelhuse som Ikea, Jysk og Biva har af muligheder. Ikea har en del reolsystemer, hvor du både får gode priser, lækkert design og masser af opbevaringsplads. For eksempel kan deres kvadratiske Expedit-reoler både bruges som reol og rumdeler. Og det hele for bare 700 kroner.

Vil du gerne bruge en smule mere og have noget lidt mere lækkert, kan du også finde billige reoler på nogle af de mange møbel-hjemmesider på nettet. Eksempelvis hos more2home.dk finder du en del reoler sat ned til halv pris, mens du hos lagersalgforresten.dk også kan finde reoler i alle højder og størrelser.

Find solide reoler i byggemarkederne

Er det i værkstedet eller kælderen, du har brug for noget at stable dit værktøj, gamle minder eller halvfyldte flyttekasser op på, skal du lede efter nogle robuste reoler. Dem kan du ofte finde i byggemarkeder. I Harald Nyborg kan du eksempelvis finde en stålreol til under 300 kroner med fem hylder i træ, der hver kan tåle en belastning på 265 kg. Det er en del og burde kunne holde til både værktøj og tunge kasser.

Endelig kan du også søge på Den Blå Avis eller Gul og Gratis efter brugte møbler. Når du køber brugte møbler, kan du ofte få mere kvalitet for pengene, end når du køber nyt. Og passer farven ikke helt på dine nye billige reoler, kan du jo bare give dem en omgang maling, så de bliver lige, som du vil have dem.

Dette indlæg blev udgivet i Reoler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *