Billigt reolsystem – sådan sparer du på nye reoler

Mangler du et billigt reolsystem til stuens bøger, til cd-samlingen eller nogle af alle de andre ting, der skal opbevares i din stue? Så kan en god løsning være et billigt reolsystem i stuen.

Der findes mange modeller, typer og prisklasser. Er du prisbevidst og går efter mest mulig opbevaringsplads for færrest penge, så gælder det om at starte din søgning i et af discount-bolighusene som eksempelvis Biva, Ikea eller Jysk.

Har du for eksempel ikke meget plads i stuen og sagtens kan bruge dit reolsystem som rumdeler også, kan sådan en findes med masser af opbevaringsplads til omkring 700 kroner i enten Ikea eller Jysk.

Mal selv og spar mange penge

Billigt reolsystem

Billede fra ikea.dk

En anden måde at få et billigt reolsystem på er at kigge i byggemarkederne. Her kan du ofte få helt simple reoler, der kan bygges sammen. Gå efter dem i ubehandlet træ og afsæt en weekend med pensel og maling, så kan du for nogle hundrede kroner få plads til alle dine ting i stuen. Og så kan du samtidig vælge en farve, der matcher resten af stuens møblement.

Har du råd til at smide flere penge efter dit nye reolsystem, kan du også kigge i katalogerne for forskellige andre bolighuse. Ofte er der nedsatte reolsystemer. Har du ikke alle de nyeste udgaver af reklamerne, kan de som regel findes på butikkernes hjemmesider.

Køb brugt billigt

Endelig kan det også være en billig løsning at finde noget brugt. Du kan tjekke den lokale avis eller prøve på Den Blå Avis eller Gul og Gratis. Her er et stort udvalg, og selvom du går efter kvalitet, kan du få rigtig meget for pengene. Ofte har sælger allerede købt sine nye reoler, så her er der også god mulighed for at ”prutte om prisen” og få et billigt reolsystem.

Start i øvrigt med at søge i nærheden af, hvor du bor, så er du sikker på, at du kan fragte dit nye reolsystem hjem uden besvær.

Dette indlæg blev udgivet i Reoler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *