Billigt sofabord – find det største og billigste udvalg på nettet

Det kan være svært at vælge nyt sofabord. Enhver møbelbutik med respekt for sig selv har et større udvalg at vælge imellem. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at forberede sig på nettet, inden du begiver dig ud i junglen af sofaborde. Og er du især på jagt efter et godt tilbud og et billigt sofabord, kan et par hurtige tjek på nettet hjælpe dig godt på vej.

Du bør selvfølgelig starte med at tjekke boligkatalogerne for de store møbelbutikker. Du kan være heldig at finde lige det sofabord, der får din stue til at ligne en million. Har du ikke de nyeste kataloger, kan du ofte finde dem på butikkernes hjemmesider.

Større bord, større pris

Billigt sofabord

Billede fra ikea.dk

Dernæst er det en god idé at tjekke, hvor meget du egentlig kan få for ganske få penge i butikker som Jysk, Biva og Ikea. For du kan faktisk få en del for et par hundrede kroner.

Jysk har eksempelvis et foldebord til 200-300 kroner – ud over et billigt sofabord tilfører sådan et bord også et let og elegant look i din stue. Samme prisniveau gælder for Ikeas billigste.

Men vil du eksempelvis have to indskudsborde eller et bord med hylde til fjernbetjeningen, skal du lægge en femhundrede-seddel oveni. Mens et mere robust sofabord i eksempelvis massivt sæbebehandlet egetræ kommer op i nærheden af 2000 kroner i Biva.

Find det store udvalg på nettet

Leder du i stedet efter et billigt sofabord i en bestemt stil, skal du måske lede et sted, hvor der er større udvalg. Det kan for eksempel være hos nogle af de lagersalg af møbler, der også sælger over nettet.

Blandt andet hos myhomelagersalg.dk er udvalget af sofaborde stort. Her finder du både mange modeller og mange prisklasser. Du kan også prøve lagersalgforresten.dk.

Leder du efter et bord i en bestemt farve, der passer til puderne i sofaen, kan du også spare en del ved at købe et billigt sofabord i ubehandlet træ og male det i lige den farve, der matcher din stue.

Dette indlæg blev udgivet i Borde og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *