Billige skydedøre til garderobe – Hvid, træ eller sort

Skydedøre til din garderobe i soveværelset bliver brugt oftere og oftere. De giver en følelse af moderne design samtidig med, at det er praktisk lige at kunne skubbe døren til side i stedet for en almindelig låge, der godt kan fylde en del i et mindre soveværelse. Desværre har det flotte design også sin pris, især hvis du vil have nogle lækre materialer og unikke mål til dit skab. Der findes dog veje til at få dem til en billigere pris.

Undersøg markedet

Skydedøre Til Gaderobe

Billede fra ilva.dk

Skydedøre er ikke en sæsonvare, men løbende igennem året kommer de på tilbud i byggemarkeder og hos køkkenfirmaerne. Især i byggemarkederne kan du være heldig at få dem med 20 % rabat. Find ud af hvilke mål dit skab har, så du ved, om du skal have specialbyggede låger eller kan bruge standardmål. Overvej farve og design. Er der en bestemt træsort du vil have eller foretrækker du spejle eller aluminium. Materialevalget har naturligvis indflydelse på prisen.

Et godt sted at starte med at kigge rundt er på nettet, da der her findes en masse mindre og større firmaer, der beskæftiger sig med billige skydedøre til garderoben. De fleste steder står der nogle standardpriser på materialer i de typiske mål for en garderobe, hvilket giver dig indblik i, hvad prisniveauet er for dit skab. Andre steder har de nogle formler, hvor du kan skrive dine præcise mål ind, samt dit materiale, som sendes i en mail til firmaet, hvorefter du får et tilbud, som du så kan tænke over.

Fortsæt jagten

Nu hvor du står med nogle forskellige bud på, hvad din skydedørsløsning kommer til at koste, kan du, hvis du ikke er helt sikker, besøge butikkerne i din omegn. Et eksempel kunne være Kvik køkkener, der også leverer skydedøre til garderoben. Du kan i første omgang fortælle dem dine mål og bede dem komme med en pris. Ligger deres pris over den du har fundet via nettet, skal du så til at finde dine forhandlingsevner frem. Det gør ikke spor at prutte lidt om prisen og fortælle, at der er andre om buddet, som er kommet med et bedre tilbud. Som regel er sælgerne til at forhandle med. De vil gerne have ordren i hus og har som hovedregel lidt at give af på prisen.

Dette indlæg blev udgivet i Garderobe og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *