Sort lædersofa – Dyre eller billige lædersofaer?

Selv om man finder mange forskellige måder at indrette sit hjem på, er der som regel et møbel, der går igen, nemlig sofaen. Man har ganske enkelt brug for et sted, hvor familien kan samles, enten om højtlæsning, tv-kigning eller bare til en hyggelig sludre-stund. Og sofaer fås jo som bekendt i et nærmest uoverskueligt antal designs og materialer, så der er intet i vejen for at finde en model, der passer præcist i ens hjem. En af de sofatyper, der er meget populær, er lædersofaen, som blandt andet udmærker sig ved at være let at holde pæn og derudover være slidstærk. Vælger man en sort lædersofa, har selv de mest kreative børn svært ved at sætte varige spor på sofaen.

Forhandlere på nettet

Sort LædersofaHos www.campo-co.dk sælges der sofaer i tykt italiensk læder, og der loves, at de forskellige modeller alle byder på høj komfort. Priserne ligger i omegnen af 12.000 kroner, og der kan købes sofaer beregnet til 3 personer og op. Den danske møbelfabrik Hurup har en lang række modeller i sit sortiment, og de tilbyder endda, at man kan være med til at designe sin egen lædersofa. Du kan kigge nærmere på disse muligheder på hjemmesiden www.hurupsofa.dk, hvor deres Manhattan-model til 2 eller 3 personer kan fås for hhv. 12.500 og 15.000 kroner. Ønsker du at supplere med en matchende lænestol, så er der også mulighed for det.

De billigere løsninger

Hvis det ikke er et krav. at sofaen skal være ny, så er der mulighed for at gøre et kup på www.dba.dk eller www.lauritz.com, hvor folk sælger deres brugte lædersofaer. Det kan dog være sin sag at vurdere om møblet er velholdt på de billeder, folk uploader, så gør dig selv en tjeneste og vent med at betale, til du selv har besigtiget sofaen. Det kan man som regel arrangere hos Den Blå Avis, mens lauritz.com er en net-auktion, og man derfor må forlade sig på de beskrivelser, der er givet. Til gengæld har du en reklamationsret, hvis det leverede møbel ikke lever op til beskrivelsen.

Dette indlæg blev udgivet i Sofaer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *