Sovesofa tilbud – Gode priser på sovesofaer

Hvis der er for lidt plads i hjemmet, enten til de voksne eller på børnenes værelser, er der mange muligheder for at indrette sig på en måde, der er pladsbesparende samtidig med, at man har de møbler, man har brug for. En af de løsninger mange gør brug af er sovesofaer. Sovesofaer har været på markedet i rigtig mange år, og på for eksempel den blå avis www.dba.dk kan man både købe nyere smarte modeller, men også falde over de storblomstrede rædsler i lyserød og lilla, der stadig gør tjeneste på gæsteværelser rundt omkring i landet.

Billige sovesofaer

Sovesofa TilbudHos IKEA kan man finde en fin klassisk sovesofa til små 3.000 kroner fra deres Beddinge-serie. Denne model er af typen, hvor sofaens ryglæn vippes, og så fungerer som sengemadras. Der findes også versioner, hvor en hjørnesofa har en madras udstyret med en rullemekanisme, så den kan trækkes frem til en praktisk dobbeltseng. Desuden kan siden af sofaen vippes op og således fungere som opbevaringsrum til lagener, dyner og puder. Er man ude efter en billigere løsning, kan man besøge www.more2home.dk, der fører modeller helt ned til 1.999 kroner. Kigger man hos Idemøbler på www.ide.dk kan man finde sovesofaer i prislejet 2.000 kroner og op til 8.000 kroner.

Hvad skal man kigge efter?

Man skal passe på med at købe sin sovesofa på nettet uden at have set den hos en forhandler, for størrelsen kan snyde. Desuden er det vigtigt, at man får fat på en model, hvor hele operationen med at slå sengen ud og sammen igen er så let og ubesværet som mulig. Det er trods alt en handling, man skal foretage to gange dagligt, så frustrationerne kan hurtigt tage over, hvis det er forbundet med stort besvær. Desuden er det en lettelse, hvis sofaen er udstyret med et opbevaringsrum, hvor man kan gemme sengetøjet, når møblet fungerer som sofa.

Dette indlæg blev udgivet i Sofaer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *