Rundt spisebord – Køkken eller spisestue borde

Hvad enten du overvejer en radikal fornyelse af din spisestue eller køkken, eller du er på udkig efter et nyt spisebord som erstatning for det gamle, så er der en række interessante muligheder for at finde et rundt spisebord, som opfylder lige præcis dine krav til æstetik, design og funktionalitet. Hvis du ikke synes, du har tid til at starte bilen og køre rundt til forhandlere, så brug nettet, her finder du masser af gode tilbud, og du kan jo så i anden omgang besøge forhandlere, der har den model, du interesserer dig for. Så lad os se lidt nærmere på nogle spændende modeller.

Spiseborde i den højere prisklasse

Rundt SpisebordNu er det jo individuelt, hvor meget man vil betale for et spisebord, men lad os starte med nogle, der ligger i mellemprisleje og op, så kigger vi til sidst på nogle billige modeller. Idemøbler byder på et smukt mørkt Carving sm71-spisebord til 8.999 kroner på webadressen www.ide.dk, her kan man også se nærmere på et Bologna spisebord i egetræ til 11.999 kroner. Søger man nogle lidt mere usædvanlige borde med et klassisk snit over sig, så kan man besøge siden www.Living-In-Harmony.dk/Spiseborde og se nærmere på deres produkter, der prismæssigt ligger omkring 8.000 kroner og op. De har mange ellipseformede borde, men også enkelte helt runde.

Billige spiseborde

En af de velkendte forhandlere af møbler til hjemmet er Daells Bolighus, og de har da også en række billige modeller på deres hjemmeside www.daells-bolighus.dk. Besøg også gerne IKEAs hjemmeside på www.ikea.dk, da de har en række modeller, der varierer i design og samtidig holder en fornuftig pris i forhold til konkurrenterne. Går du ikke efter borde, der kommer lige fra fabrikken, men et brugt bord med den rette patina til en god pris, så kan du jo give dig i kast med de mange annoncer på Den Blå Avis www.dba.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Borde og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *